Jak zabránit tomu, aby Facebook zobrazoval staré vzpomínky, fotografie a aktualizace, na které byste raději zapomněli

Ahhh vzpomínky. Facebook vám pomůže znovu prožít vaše dobré ole dny s fotkami z vaší minulosti, které byly zveřejněny „v tento den“.

Je to jednoduchý způsob, jak si zapamatovat dobré časy, zábavná místa a nejlepší přátele. Ale život se stává. A někdy si pamatované vzpomínky z jednoho roku mohou být zcela zapomenutelné v době, kdy se den znovu obejde.


Zrodila se hvězda, vyhrajte jakákoli ocenění

Ten dobrý den je nyní velmi špatný den. Když vám Facebook připomene, co se stalo v tento den, budete smutní. Rozpadnete se.





Nemůžete změnit minulost, ale je možné, alespoň na Facebooku, zabránit tomu, aby se historie opakovala. Je velmi snadné změnit, které vzpomínky se zobrazí nebo zcela vypnout.

Zde je návod, jak upravit nastavení „On This Day“ na Facebooku:

V tento den vám ukážeme vzpomínky, které byste si měli prohlédnout v daný den v historii Facebooku. Vzpomínky zahrnují věci, jako jsou vaše příspěvky a další příspěvky, ve kterých jste označeni, významné životní události a když jste se s někým na Facebooku stali přáteli.

Chcete-li zobrazit své vzpomínky:

  1. Přihlaste se na Facebook.
  2. Vyhledejte „Prozkoumat“ v nabídce v levém sloupci vašeho zpravodajského kanálu na Facebooku.
  3. Klikněte na tento den (Poznámka: V části aplikace se zobrazí pouze čtyři až pět aplikací, takže pokud se tento den nezobrazí, kliknutím na Více zobrazíte celý seznam.)

Pokud jste již přihlášeni na Facebooku, můžete také otevřít tento den zadáním facebook.com/onthisday do lišty webové adresy.

Úpravy funkce v tento den:

Nyní, když víte, kde najdete funkci V tento den, existují určitá nastavení, o kterých byste měli vědět. Zde je návod, jak můžete provádět změny a přizpůsobovat své preference.

Postup zapnutí nebo vypnutí oznámení:

  1. Přejděte na facebook.com/onthisday.
  2. Klepněte na Oznámení a vyberte Všechny vzpomínky pro zapnutí, nebo Vypněte pro vypnutí.

Filtrování vzpomínek na osobu:


podvod s aktualizací chromu

  1. Přejděte na facebook.com/onthisday.
  2. Klikněte na Předvolby.
  3. Klikněte na Upravit vedle položky Lidé.
  4. Zadejte jména lidí, s nimiž nechcete vidět vzpomínky.
  5. Klikněte na Uložit.

Filtrování pamětí pro data:



  1. Přejděte na facebook.com/onthisday.
  2. Klikněte na Předvolby.
  3. Klikněte na Upravit vedle Datum.
  4. Klikněte na Vybrat data.
  5. Vyberte počáteční a konečné datum pro datum nebo data, od nichž nechcete, aby se vám zobrazovaly vzpomínky, a klikněte na Hotovo.
  6. Klikněte na Uložit.

Pouhými několika kliknutími zmizí špatné vzpomínky. Je to skoro jako by se to nestalo.

Zde vás neustále informujeme o našem digitálním životním stylu a vážíme si vaší podpory našeho webu.