Proč Kim doporučuje deaktivovat Facebook

Občas se objeví zpravodajský příběh, který dopadne téměř na všechny. Možná to nemá dopad na některé lidi přímým způsobem, ale určitě alespoň nepřímo.

Pokud jde o Facebook, který má na celém světě více než 2 miliardy uživatelů, je pravděpodobné, že ve vašem životě něco ovlivní web sociálních médií. Jako například dnes, když jsou pod palbou za to, co se mezi nimi a Cambridge Analytica stalo.

Stručně řečeno, Cambridge Analytica je obviněn z toho, že ukradl data uživatelů Facebooku prostřednictvím online kvízu, který pak použil na podporu politických kampaní. Toto zjevení spolu se samotnou představou o tom, jak se web používá k důlním informacím, může stačit k tomu, aby se někteří přehodnotili, zda se na tom skutečně chtějí.



Pokud vám Facebook dává heebie-jeebies, zvažte tuto možnost

Se všemi těmito nejistotami kolem Facebooku a celkovou hrůzostrašností se zdá, že stránky vyzařují, možná by vás zajímalo, zda je čas stisknout tlačítko pro vysunutí a přejít z webu. Pokud ano, nejste sami.



Ve skutečnosti se Kim rozhodla deaktivovat svůj účet, což je krok, který doporučuje, abyste také učinili.

Nyní byste měli vědět, že je rozdíl mezi deaktivací vašeho účtu a jeho úplným zrušením. Pokud se rozhodnete pro jakoukoli hodnotu, kterou Facebook přinese vašemu životu, již nestojí za to, co může znamenat, může být úplné zrušení pro vás.

Ale pokud se teď na Facebooku cítíte dobře, ale nejste si jisti, že ho chcete navždy zbavit, deaktivace je vaše nejlepší sázka.

Jak deaktivuji svůj Facebook?

Jsem rád, že jste se zeptal. Je to vlastně docela jednoduché. Postupujte podle těchto kroků:



1. Přihlaste se ke svému účtu na Facebooku. V pravém horním rohu domovské obrazovky se nachází trojúhelník směřující dolů.

2. Klikněte na trojúhelník. Otevře se rozbalovací nabídka s několika různými možnostmi. Budete chtít kliknout na „Nastavení“.

3. Otevře se nová stránka s více místy na kliknutí. V dolní části seznamu je možnost „Deaktivovat váš účet“. Umístěte kurzor nad toto pole a klikněte na.

4. Toto kliknutí rozbalí pole a vytvoří prostor pro text vysvětlující, co deaktivace vašeho účtu bude a nebude. Pokud v tuto chvíli stále chcete projít, klikněte na modrý text s nápisem „Deaktivace účtu“.


kolik trojúhelníků existuje



5. Poté vás Facebook požádá o zadání hesla. Dává to smysl - chtějí se ujistit, že jste jediná osoba, která může deaktivovat váš účet.

6. Jakmile zadáte své heslo, Facebook vám dá ještě jednu šanci změnit názor. Dokonce se na vás pokusí položit vinu, vybere náhodnou skupinu lidí a řekne, že vám budou chybět, když půjdete. Pokud můžete odolat, požádá vás o důvody pro odchod. V takovém případě budete chtít klepnutím na „Jiné“ před dalším vysvětlením v poskytnutém prostoru. Snadnou odpovědí by bylo říct, že „potřebujete přestávku“.

Gratuluji! Váš Facebook byl deaktivován. To neznamená, že se k tomu samozřejmě nemůžete vrátit, ale prozatím váš profil již nebude existovat. Přitom byste se také měli ujistit, že se odhlásíte od příjmu budoucích e-mailů z Facebooku.

Koneckonců, nebudou si tuto přestávku brát velmi dobře a udělají, co mohou, aby vás dostali zpět.

Pokud jste někdy vzali kvíz na Facebooku, musíte si ho přečíst

Profilovací firma voličů Amajoru je zapletena do obrovského hanebného skandálu. Jsou obviněni z toho, že pomocí kvízu na Facebooku získají váš profil a profily vašich přátel. Kliknutím sem se dozvíte, jak to udělali.